Linköping är en stad med ett rikt nattliv, med ett brett utbud av barer och klubbar som passar alla smaker. Oavsett om du är ute efter en avslappnad drink efter jobbet eller en natt på dansgolvet, finns det något för alla. Här är en guide till några av stadens bästa ställen att besöka när mörkret faller.

Terrassen

Terrassen är en populär uteservering som ligger på taket av den berömda Tornbygningen. Här kan du njuta av fantastisk utsikt över staden medan du sippa på en cocktail eller en öl. Atmosfären är avslappnad och perfekt för en sommarkväll med vänner.

Harrys

Harrys är en klassisk brittisk pub med ett stort utbud av öl och god mat. På fredagar och lördagar förvandlas stället till en livlig nattklubb med DJ:s och dansgolv. En perfekt plats för att starta eller avsluta en utekväll i Linköping.

The Crypt

The Crypt är en mysig bar som ligger i källaren på Linköpings Konserthus. Här kan du njuta av en avslappnad atmosfär och ett brett utbud av öl och vin. Detta är ett bra alternativ för den som söker en avkopplande kväll med goda vänner.

Östgötakällaren

Östgötakällaren är en av Linköpings mest populära nattklubbar, belägen på Stora Torget. Stället är känt för sin livliga atmosfär, stora dansgolv och bra DJ:s. Här kan du dansa till sena natten och träffa nya människor.

Mjärdevi Science Park

Mjärdevi Science Park är ett annorlunda ställe som passar för den som söker en unik upplevelse. Detta är en kombination av bar, nattklubb och bowlinghall med ett industriellt tema. Stället är känt för sina kreativa drinkar och stämningen är alltid hög.