Ett väl upplyst hem är alltid att föredra. En del ljuskällor är dock viktigare än andra. Köket och badrummet är exempel på två platser i hemmet som behöver ha bra belysning. Själva ljuset får gärna vara mer åt det vita hållet i dessa rum, eftersom du då ser bättre.

Du vill inte stå och laga mat och hacka saker med kniven i ett dåligt upplyst kök. Bra belysning är också viktigt för dina ögon så att de kan slappna av. Badrummet behöver också ha en god ljusstyrka. Där spenderar du en hel del tid framför spegeln varje dag, både morgon och kväll.

Varmare belysning skapar mer hemtrevnad

Belysning i andra delar av huset kan vara mer åt det varmare hållet. Det ger en mer ombonad känsla än det vita skenet du behöver i kök och badrum. Prova att experimentera med olika ljuskällor för att hitta det som passar dig bäst.

Oavsett om du går till en affär eller kollar på nätet så är utbudet av ljuskällor stort. Fördelen med att handla på nätet är dock att du kan kolla på en mängd olika affärer på en och samma gång. Beställ online till ett bättre pris och få dina nya ljuskällor hemskickade.