Det senaste året har satt många människors liv på sin spets vad gäller arbetsplatsen. Många har tyvärr blivit tvungna att avsluta sina tjänster, medans andra har haft turen att få behålla sina arbeten. Det kommer ta tid för arbetsmarknaden att repa sig, vilket får människor att söka sig till utbildningar istället. De senaste åren har antalet sökande till universitetet ökat.

Linköping- Sveriges femte största kommun

Linköping är en universitetsstad och är ett populärt val hos studenter. Universitetet erbjuder ett brett urval av utbildningar på teknisk-, filosofisk- och medicinsk fakultet. Utöver universitetets utbildningar finns också YH-utbildingar, folkhögskola och komux- och vuxenutbildningar. Det finns något för alla intressen, och du kan skaffa dig det du behöver för att utforska på egen hand. Dessutom är Linköping en vacker kommun som erbjuder allt ifrån många olika natursköna områden och stadsdelen Gamla Linköping till shopping och uteliv.

Bygg vidare på dina intressen

Idag finns som sagt en uppsjö av olika utbildningar, och detta gäller självklart även för Linköping. Oavsett om du blivit av med ditt jobb eller vill ta steget mot en ny fas i ditt liv så bör du välja en utbildning som du finner ett naturligt intresse i, eller något som du tycker verkar vara intressant. Tveka inte att söka dig mot en ny riktning i livet!